Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські митники вилучили автомобіль у контрабандиста

Закарпатські митники вилучили автомобіль у контрабандиста


Громадянин України планував перетнути кордон зі Угорщиною легковим автомобілем «Skoda Octavia» з іноземною реєстрацією.

Заїхавши у зону діяльності митного поста, та обравши «зелений коридор», громадянин повідомив, що не перевозить приховані від митного контролю товари та предмети. Проте, працівники митниці, врахувавши ризики, скерували автомобіль в бокс для поглибленого огляду. В результаті огляду в спеціально обладнаному тайнику,який знаходився в передній приборній панелі, виявлені тютюнові вироби торгової марки «Philip Morris» та «Rothmans» з акцизними марками України. Загальна кількість виявлених пачок цигарок складає 330 штук, вартістю 7850 грн.

Таким чином, громадянин України скоїв дії спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, шляхом використання засобів, що ускладнюють виявлення тютюнових виробів.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. На підставі статті 511 Митного кодексу України за протоколом про порушення митних цигарки та автомобіль вилучено.

ДФС у Закарпатській області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: