Вхiд на сайт
Авторизацiя

Іршавські полісмени вшанували ветеранів штабу (ФОТО)

Іршавські полісмени вшанували ветеранів штабу (ФОТО)
Днями своє професійне свято відзначали працівники штабних підрозділів. У свій час ветерани штабу Іршавського відділення поліції координували та узгоджували дії всіх служб, забезпечуючи реєстрацію і реагування на заяви та повідомлення про злочини.


Все починалось із чергових частин, які були і є у кожному відділенні поліції. Саме чергова частина стала прообразом штабу, діяльність якого широка і багатогранна – цими словами розпочав вшановування ветеранів штабу в Іршавському відділенні поліції заступник голови ради ветеранів Василь Микита.

З вітальним словом до присутніх звернувся начальник Іршавського відділення поліції полковник Віктор Ребрей, який у своєму виступі відзначив заслуги ветеранів штабу, розповів про роботу нинішньої чергової частини та працівників штабу.

Далі слово тримав голова ради ветеранів Михайло Станинець, який у свій час з багатьма ветеранами штабу працював. В ті часи не було мобільних телефонів і чергові зв’язувались з правоохоронцями через сусідів, сільську раду, колгоспи, де був стаціонарний телефонний зв’язок. Працівники штабу та чергової частини завжди всі свої дії узгоджували і забезпечували своєчасний виїзд слідчо-оперативних груп на місце виклику, контролювали правопорядок під час проведення масових заходів, святкувань релігійних та державних свят.

Користуючись нагодою керівництво та особовий склад Іршавського відділення поліції вітає ветеранів штабу та нинішніх працівників штабного підрозділу з професійним святом. Бажає їм міцного здоров’я, сімейного благополуччя і нинішнім штабістам успіхів на професійній ниві.

Іршавське відділення поліції

Іршавські полісмени вшанували ветеранів штабу (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: