Вхiд на сайт
Авторизацiя

Громадянин Молдови намагвся заїхати до Закарпаття на краденому авто

Громадянин Молдови намагвся заїхати до Закарпаття на краденому авто
Про це повідомляють у прес-службі Чопського прикордонного загону.

Незаконному наміру громадянина Молдови ввезти на територію нашої держави викрадену автівку завадили учора ввечері прикордонники Чопського загону. 46-річний іноземець прибув зі Словаччини в Україну на легковому автомобілі «Ауді» польської реєстрації через пункт пропуску «Ужгород». Під час перевірки транспортного засобу прикордонним нарядом було зафіксовано спрацювання бази даних «Інтерпол».

З метою перевірки інформації, прикордонники направили запит на адресу Робочого апарату Укрбюро Інтерполу та отримали підтвердження, що легковик перебуває у міжнародному розшуку. Як з’ясували правоохоронці, автівку викрали ще у 2006 році на території Російської Федерації.

Відповідно, про даний факт було проінформовано співробітників Ужгородського відділу поліції ГУНП у Закарпатській області та направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 289 Кримінального кодексу України. Після проведення необхідних процесуальних заходів, транспортний засіб вибув з пункту пропуску у супроводі слідчо-оперативної групи Національної поліції.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: