Вхiд на сайт
Авторизацiя

Дубівські полісмени провели просвітницькі заходи для студентів

Дубівські полісмени провели просвітницькі заходи для студентів
У рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» дільничні та працівники сектору ювенальної превенції Дубівського відділення поліції зустрілися зі студентами Закарпатського машинобудівного технікуму

Сьогодні, 6 грудня, старший дільничний, офіцер поліції сектору превенції Микола Попович та інспектор ювенальної превенції Мирослава Грежинець завітали до студентів Закарпатського машинобудівного технікуму.

Поліцейські роз’яснили неповнолітнім їхні права стосовно скоєння відносно них насильства або інших протиправних дій.

Особливу увагу лектори звернули на тему насильства в сім’ї, його причини та наслідки.

«Жорстоке поводження з дітьми та підліткове насильство – проблема держави і кожної свідомої особистості. Будь-які насильницькі дії, фізичного чи психологічного характеру, порушують права і свободи людини, і в будь-якому випадку наносять їй моральну чи психічну шкоду», — розповіла Мирослава Грежинець.

Працівники сектору ювенальної превенції наголосили, що за жодних умов не треба замовчувати факти жорстокого поводження з людиною, адже нехтування проблемою тільки ускладнить ситуацію та може призвести до непоправних наслідків.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: