Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стали відомі плани ужгородських комунальників на сьогодні, 6 грудня

Стали відомі плани ужгородських комунальників на сьогодні, 6 грудня
За інформацією Ужгородської міськради, сьогодні у місті на проспекті Свободи міняють лампи вуличного освітлення, на полощі Петефі та Кірпи продовжують капремонт.

Працівники підприємства «Закарпателектробуд» сьогодні в Ужгороді міняють лампи вуличного освітлення на проспекті Свободи, встановлюють нові світильники на вулиці Михайла Салтикова-Щедріна та міняють лінію на Загорській.

КШЕП підсипає протиожеледною сумішшю автобусні зупинки та викладає цю суміш біля зупинок для підсипання за необхідності. Вночі комунальники за допомогою 5-ти комбінованих дорожніх машин, 2-х прибиральних машин, 4-х тракторів та екскаватора прибирали та підсипали вулиці міста спецсумішшю.

Робітники обслуговуючої компанії «УжБудСервіс» механізовано прибирають вулиці Минайську, Михайла Грушевського, Перемоги, Марії Заньковецької.

На території кладовища «Барвінок» комунальники («Ужгородський ККП») розчищають доріжки від снігу.

«АВЕ-Ужгород» ліквідовує стихійне сміттєзвалище за адресою вул. Марії Заньковецької, 88.

На площі Шандора Петефі триває реконструкція інженерних мереж – під’єднують існуючу мережу до нещодавно прокладеної, копають траншеї, прокладають каналізаційну мережу, водопровід. У рамках реконструкції площі Георгія Кірпи роблять щебеневу основу проїжджої частини.

На вулиці Олександра Можайського, де проводять капремонт, копають траншеї, роблять нову основу дороги, а на вулиці Панаса Мирного –покриття з бруківки.

На проспекті Свободи капітально ремонтують тротуари, викладають ФЕМ-плитку. На Поштовій у рамках капремонту тротуарів роблять вирівнюючий щебеневий шар.

Капремонт внутрішньоквартальних територій проводять за адресами вул. Дмитра Георгієва (Котовського), 19, Михайла Салтикова-Щедріна, 36/17, 38, 38а, Поліни Осипенко, 16 в.

Внутрішньоквартальну каналізаційну мережу ремонтують на вулиці Тиводара Легоцького, 3, 5 (копають траншеї для прокладання каналізаційної мережі), водопровід та каналізацію житлових будинків – на вулицях Миколи Добролюбова, 6, Минайській, 10, Оноківській, 4, Братів Бращайків, 5.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: