Вхiд на сайт
Авторизацiя

Пожежі на Закарпатті: горіли гаражі, автомобіль та житловий будинок

Пожежі на Закарпатті: горіли гаражі, автомобіль та житловий будинок
Підрозділами Управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 32 виїзди. Хибних викликів не зафіксовано.

05.12.2017 о 13:00 надійшла заява про пожежу в житловому будинку, яка виникла 04.12.2017 близько 11:00, за адресою: В.Березнянський район, с. Чорноголова. Пожежею пошкоджено перекриття на площі 8 м2 та частину домашнього майна. Ймовірна причина – коротке замкнення електромережі, збитки встановлюються.

05.12.2017 о 16:35 - пожежа в надвірній споруді (гараж) за адресою: Мукачівський район, с. Кольчино, вул. Фредяшівська. Вогнем пошкоджено стіни гаража та знищено частину домашнього майна. Причина й збитки встановлюються.

06.12.2017 о 01:09 пожежа в автомобілі "Шкода Октавія" (Польська реєстрація) за адресою: смт В.Березний, вул. Верховинська. Вогнем знищено автомобіль. Причина й збитки встановлюються.

06.12.2017 о 01:34 - пожежа в надвірній споруді (гараж) за адресою: м.Ужгород, вул. Фогарашія. Вогнем знищено вікна та двері гаража, електрощитову та частину домашнього майна. Причина та збитки встановлюються.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: