Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті встановили системи контролю радіації (ВІДЕО)

На Закарпатті в пунктах пропуску Дзвінкове, Вилок, Косино та Солотвино у 2017 році в рамках реалізації проекту спрямованого на протидію ядерній контрабанді спільно з міністерством енергетики США прикордонники встановили нові комплекси автоматизованого контролю за переміщенням радіоактивних речовин та ядерних матеріалів.
На Закарпатті встановили системи контролю радіації (ВІДЕО)

Донедавна подібні стаціонарні системи контролю радіації ,а саме Янтарь, були лише на двох закарпатських КПП – Дяково та Лужанка. Подібні, але не аналогічні, оскільки нові монітори набагато якісніші і дієвіші. Детектори настільки чутливі, що дають змогу навіть виявити котра саме особа, якщо їх в автомобілі на який зреагувала система декілька – містить на собі ознаки впливу хімічних речовин. На сьогодні таких спрацювань найбільше. Загальна вартість встановлених комплексів контролю радіації 60 млн. грн. Гарантія 1 рік, проте термін експлуатації не менше 20-30 років.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: