Вхiд на сайт
Авторизацiя

Посварилася з батьками, взяла гроші і пішла: зниклу 16-річну ужгородку поліція розшукала у Вінниці

Посварилася з батьками, взяла гроші і пішла: зниклу 16-річну ужгородку поліція розшукала у Вінниці
Поліція встановила місце знаходження неповнолітньої мешканки Ужгорода, яка після сварки з батьками пішла з дому. Наразі дівчина вдома, її життю нічого не загрожує.

Про зникнення 16-річної мешканки Ужгорода до поліції звернулися її батьки. Заявники повідомили, що їхня донька після сварки з ними, взяла свої документи та деяку суму грошей і пішла з дому.

Поліція розпочала ряд заходів щодо пошуку безвісти зниклої. Дівчину оголосили в розшук. В результаті неповнолітню розшукали у Вінниці. До того, як з‘ясували правоохоронці, дівчина була у містах Дрогобич Львівської області та самому Львові.

Неповнолітню поліцейські повернули додому. За неналежне виконання батьками своїх обов’язків, їх притягнули до адмінвідповідальності. Зараз дитина вдома, її життю та здоров‘ю нічого не загрожує, передає відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: