Вхiд на сайт
Авторизацiя

Налаштовуємо святковий настрій: названо найкращий різдвяний фільм усіх часів

Налаштовуємо святковий настрій: названо найкращий різдвяний фільм усіх часів
Британське видання The Independent визначило найвеличніший різдвяний фільм в історії кіно. Журналісти обрали найкращою кінокартиною для різдвяних свят стрічку Біллі Уайлдера "Квартира" (1960 рік).

Про це повідомляють на сайті видання, передає "24".

Редакція The Independent вважає, що саме ця трагікомедія від режисера "У джазі тільки дівчата" вміло передає справжній дух Різдва, а саме єдність і надію на світле майбутнє.

"Квартира – це ідеальний фільм про Різдво. Не про таке Різдво, яким би ми хотіли його бачити, з тріском вогню в каміні, дзвоном дзвіночків, снігом. А про реальне Різдво. Іноді веселе, іноді нудне, іноді самотнє", – зазначили редактори видання.

До слова, ця кінокартина розповідає ліричну історію стосунків простого клерка Бакстера і дівчини-ліфтерши Френ. Головні ролі у фільмі виконали Джек Леммон, Ширлі Маклейн, Фред Макмюррей. Стрічка здобула п'ять "Оскарів" свого часу, у тому числі й у номінації "найкращий фільм".


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: