Вхiд на сайт
Авторизацiя

Чергова ДТП на Закарпатті: через п'яного водія перекинулася фура з пивом (ФОТО)

Чергова ДТП на Закарпатті: через п'яного водія перекинулася фура з пивом (ФОТО)
Як з'ясували правоохоронці, і водій, і його напарник були п'яні. У них вилучили водійські посвідчення.

За минулу добу випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння працівники поліції задокументували в Свалявському, Берегівському та Міжгірському районах

Сьогодні вночі на автодорозі Київ-Чоп неподалік села Голубине Свалявського району сталася ДТП: з дороги злетіла в кювет і перекинулася завантажена пивом фура марки «Vоlvо».

Про аварію працівникам групи реагування патрульної поліції, які несли чергування на трасі, повідомив небайдужий водій іншого автомобіля. Він же показав патрульним місце, де в кюветі догори колесами лежала вантажівка.

Кабіна була заблокована, в салоні перебували двоє чоловіків, яких правоохоронцям довелося визволяти з пастки.

З’ясувалося, що фура, яка належить підприємцю з Іршавщини, везла пиво з Києва. За кермом перебував житель Мукачівського району, в салоні був його напарник. Обидва чоловіки перебували в стані алкогольного сп’яніння: в одного драгер виявив 1,6, в другого – 1,34 проміле алкоголю.

На обох правопорушників працівники поліції склали відповідні адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння й вилучили від них водійські посвідчення.

У Міжгір’ї працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль «Меrсеdеs» іноземної реєстрації, на якому не горіла одна фара. За кермом перебував місцевий житель, який не мав документів на право керування й керував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідчення чоловік відмовився, тож у присутності свідків на правопорушника склали відповідні адмінпротоколи і відсторонили його від керування.

Нічної пори в селі Горонглаб Берегівського району група реагування патрульної поліції зупинила мотоцикл марки «Дельта», на якому не було номерного знака. За кермом перебував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння, в нього виявили 2,33 проміле алкоголю. Правоохоронці склали на правопорушника відповідні адмінпротоколи й відсторонили його від керування.

Усі складені адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: