Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатська митниця: стало відомо, скільки коштів надійшло до бюджету на ремонт доріг

Закарпатська митниця: стало відомо, скільки коштів надійшло до бюджету на ремонт доріг
У листопаді 2017 року до Державного бюджету України Закарпатська митниця ДФС перерахувала 483,9 млн грн, що становить 136,1% планового показника. Відтак надходження протягом січня-листопада поточного року, перераховані до державного бюджету Закарпатською митницею, склали 3,9 млрд грн платежів при запланованих 3,1 млрд грн.

Про це повідомляють у ДФС у Закарпатській області. Доведені Міністерством фінансів України індикативні показники виконано на 123,6%. Бюджет додатково отримав 0,7 млрд грн.

Порівняно з відповідним періодом 2016 року фактичні надходження зросли на 38,9%, або на 1,1 млрд грн. Минулоріч протягом 11-ти місяців було зібрано 2,8 грн митних платежів.

Варто зазначити, що передбачені законодавством 50% перевиконання загального обсягу щомісячних показників надходжень митних платежів (мито, акцизний податок із ввезених на митну територію України підакцизних товарів та ПДВ) зараховуються до спеціального фонду обласного бюджету на розвиток автомобільних доріг загального користування. З початку року на такі цілі вже перераховано 308 млн грн.
За словами Станіслава Балуєва, в.о. начальника Закарпатської митниці ДФС, ресурс для належного облаштування автошляхів Закарпаття є.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: