Вхiд на сайт
Авторизацiя

За вихідні ужгородська поліція розшукала двох безвісно відсутніх

За вихідні ужгородська поліція розшукала двох безвісно відсутніх

Правоохоронці повернули додому 37-річного ужгородця та місцевого пенсіонера

Протягом вихідних ужгородська поліція успішно провела оперативно-розшукові заходи у справах щодо встановлення місця перебування двох мешканців обласного центру Закарпаття. Зокрема правоохоронці встановили місце перебування 37-річного ужгородця, про зникнення котрого заявила колишня дружина розшукуваного.

Поліція розпочала пошуки і оперативно встановила місце перебування чоловіка. Станом на тепер він перебуває вдома, його життю та здоров‘ю нічого не загрожує.

Крім того, працівники відділу кримінальної поліції Ужгорода розшукали 92-річного місцевого жителя, котрий загубився дорогою до лікарні. До поліції з заявою звернулася його дружина, котра переймалася станом чоловіка похилого віку, котрий вже не вперше зникав з дому.

Правоохоронці дідуся розшукали і повернули додому. Його життю нічого не загрожує.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: