Вхiд на сайт
Авторизацiя

Засніжені перевали Закарпаття: направлено спецтехніку рятувальників

Засніжені перевали Закарпаття: направлено спецтехніку рятувальників

Перші дні зими принесли Закарпаттю багато снігу. Десь він перетворює місцевість у справжню казку, а десь - створює особливі незручності.

За для упередження виникнення надзвичайних ситуацій на автошляхах області, спричинених складними погодними умовами, та готовності надавати допомогу щодо буксирування великовагових автомобілів на Латірський та Абранський перевали Воловецького району направлено автомобіль високої прохідності (Краз-6510), який за необхідності залучатиметься для надання допомоги водіям під час руху на ділянках автошляхів, де буде ускладнено рух.

Читайте також: Ужгород засипає снігом: за кілька годин місто поринуло у зимову казку (ФОТО)
На перевалах та всіх автошляхах області також працює техніка Закарпатського облавтодору, яка розчищає траси від снігу та посипає їх піщано-сольовою сумішшю.

Рятувальники Закарпатської області звертаються до водіїв з проханням по можливості утриматися від подорожей, особливо з дітьми. При русі через перевали обов’язково обладнати колеса транспортних засобів ланцюгами проти ковзання.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: