Вхiд на сайт
Авторизацiя

У рамках "16 днів проти насильства" свалявські полісмени провели просвітницькі заходи для школярів району

У рамках "16 днів проти насильства" свалявські полісмени провели просвітницькі заходи для школярів району
Свалявські правоохоронці та працівники соціальних служб у гімназії райцентру провели виховний захід з учнями 8-9 класів

Правоохоронці Свалявського відділення поліції взяли участь у заходах, що відбувалися у рамках Міжнародної правозахисної кампанії «16 днів проти насилля». Тренінги, акції і флеш-моби, у яких взяли участь поліцейські, покликані привернути суспільну увагу до проблеми насильства, що найчастіше стосується дітей та жінок.

Інспектор ювенальної превенції Свалявського відділення поліції Ярослав Заводунов у своєму виступі охарактеризував дії, що розцінюються як насильство, а також надав практичні рекомендації дітям і їхнім батькам, як запобігти цьому фактору. Також поліцейський роз`яснив порядок звернення до правоохоронного органу в разі порушення прав та законних інтересів дітей.

На зустрічі зі школярами гімназії у Сваляві мова йшла також про права та обов`язки дітей у сім`ї та суспільстві, норми поведінки, проблеми поширення і обізнаності з такою хворобою як СНІД. Спікери наголосили, що сім`я – це те місце, яке має бути світлим затишком, острівцем безпеки і комфорту в житті кожної людини.

Проблема насильства у суспільстві є досить актуальною. А проведення подібних заходів можна вважати черговою сходинкою у їх вирішенні, оскільки направлені такі акції на підвищення рівня правової культури дітей і поширення знань про права і свободи громадянина.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: