Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вчені назвали п'ять побутових предметів, які можуть бути небезпечні для здоров'я

Вчені назвали п'ять побутових предметів, які можуть бути небезпечні для здоров'я
Вони часто містять токсичну речовину, що приводить до смертельних захворювань

Медичні експерти звертають увагу на те, що в багатьох продуктах промисловості міститься бісфенол-А. Це шкідлива хімічна речовина, яка при потраплянні в організм людини підвищує ризик розвитку онкологічних захворювань. Найбільше його в пластикових пляшках. Також були названі такі вироби, які містять бісфенол-А.

Мобільні телефони. Окремі частини телефонів містять два різновиди бісфенолу - тетрабромобісфенол-A і театрахлоробісфенол-А.

Ноутбуки. Вищевказана речовина використовується при виготовленні деяких деталей цих гаджетів. Найбільший його вміст в клавіатурі.

Водопровідні труби. Бісфенол-А міститься у внутрішній оболонці сучасних водопровідних труб. У міру зношування виробів все більша кількість шкідливої речовини потрапляє в воду. Особливо інтенсивно розвивається цей процес при проходженні по трубах гарячої води.

Дитячі соски і стоматологічні засоби. Бісфенол-А входить до складу неякісних оральних засобів для дітей. Вчені стверджують, що в такому випадку він здатний підвищувати ризик розвитку не тільки раку, але і інших важких захворювань, таких як діабет і аутизм.

Зубні герметики. Йдеться про герметики, які стоматологи використовують для профілактики карієсу.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: