Вхiд на сайт
Авторизацiя

Москаль: «Я не викопаю «Паланок» лопатою й не заберу з собою" (ВІДЕО)

Геннадій Москаль дав розлоге інтерв’ю телекомпанії «М-Студіо» про найбільш актуальні питання та події на Закарпатті за останній місяць, а саме: заборгованість по зарплаті бюджетникам, ініційоване урядом реформування лісової галузі, спецоперацію силовиків на українсько-угорському кордоні, акцію правих сил у Берегові 12 листопада тощо.
Москаль: «Я не викопаю «Паланок» лопатою й не заберу з собою" (ВІДЕО)

Відповідаючи на питання ведучої про повернення на державний баланс замку «Паланок», голова ОДА зазначив:

– Хтось намагається подати цей процес так, наче я вночі викопаю «Паланок» лопатою, поставлю в рюкзак і понесу кудись далеко. Насправді замок і далі залишиться в Мукачеві, просто буде на державному балансі. Спроби захоплення «Паланку» дійсно були в 2003 та 2008 роках, але з боку не облдержадміністрації, а з боку Балог. Які за корупційними схемами й за безцінь хотіли взяти цей об’єкт в оренду на 49 років і влаштувати тут сімейний готельно-ресторанний бізнес.

Саме для недопущення цього захоплення Верховна Рада України в 2009 році прийняла постанову про повернення «Паланку» на баланс держави. Нагадую, що за цю постанову проголосувала конституційна більшість – 336 народних депутатів – тому вона має бути виконана.

Повністю інтерв’ю Г.Москаля телекомпанії «М-Студіо» подається нижче.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
закарпатець 2 грудня 2017 13:28
Не нравится 0 Нравится
Коли вже ті бариги із села Завидова подавляться всім захваченим і накраденим!!!
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: