Вхiд на сайт
Авторизацiя

3 грудня, на землян очікує унікальне явище: не проґавте шанс змінити своє життя на краще

Супермісяць підсилить магічні властивості повні, тож не проґавте шанс змінити своє життя на краще.
3 грудня, на землян очікує унікальне явище: не проґавте шанс змінити своє життя на краще

У неділю, 3 грудня, на землян очікує унікальне явище — поява Супермісяця. Якщо у 2016 році Супермісяць сходив аж тричі, то цього року він лише один, що ще більше підсилює особливість цього явища.

Таку повню називають Супермісяцем тому, що це небесне світило підходить максимально близько до Землі — для спостерігачів із Землі воно виглядатиме на 14 % більшим і аж на 30 % яскравішим.

Оскільки людство з давніх-давен приписує певні магічні особливості навіть звичайній повні, то Супермісяцю — тим більше. Вважається, що енергія Супермісяця одночасно творча, захисна і руйнівна, тому спробуйте використати цей день і ніч на повну потужність. Сам Місяць символізує жіноче начало, і тому пов’язаний саме із богинями у різних міфологіях, тож і ритуали з нагоди такої унікальної повні мають бути відповідними.

Вплив Супермісяця традиційно відчуватиметься за три дні до і три дні після появи величезного супутника нашої планети, тому готуватися до споглядання цього дивовижного астрономічного явища можна заздалегідь.

Ритуали для Супермісяця:

1. У цей день можна зарядити місячним сяйвом воду. Для цього у прозорій склянці без малюнків слід поставити воду (в ідеалі — джерельну або талу) на підвіконня, куди падає місячне світло. Пізніше її можна використати для різноманітних ритуалів. Наприклад, якщо додати до цієї води полин, то нею можна очистити власну оселю від усілякої енергетичної нечисті — достатньо помити підлогу із думками про чистоту і відрізання негативу.

2. На підвіконні можна аналогічно зарядити прикраси зі срібла — каблучки, сережки чи намисто. Таким чином ви підсилите захисну властивість срібла.

3. Полюбляєте камінці? Тоді придбайте у будь-якому езотеричному магазині напівдорогоцінний камінь і покладіть його на ніч на підвіконня, яке буде осяяне місячними променями. Наприклад, рожевий кварц, який буде заряджений таким чином, додасть любовних вібрацій у ваше життя. Про магічні властивості різних каменів та мінералів легко знайдете інформацію в Інтернеті чи довідниках.

Читайте також: Як пережити ретроградний Уран у 2017 році

4. Цього дня можна позбавитися від негативу у власному житті — для цього достатньо написати на аркуші паперу про те, що заважає вам рухатись далі і розвиватися, прочитати написане вголос, звертаючись до місяця, після чого спалити папірець і подякувати небесному світилу.

5. Прийміть ванну, уявляючи, як місячне сяйво огортає вашу купіль і проникає у ваше нутро. Така «місячна ванна» додасть чимало сили і енергії жінкам. Але чоловікам теж не варто відмовлятися від такої ванни, адже під час Супермісяця можна попрацювати зі своєю анімою, тобто жіночою частинкою душі. Такий ритуал підійде агресивним і бунтівним чоловікам, які хотіли би стати більш м’якими.

Також у цей день не бійтеся мріяти, медитуйте, записуйте думки до щоденника, складайте плани на наступний рік і смакуйте легку їжу. А ось вживання алкоголю безпосередньо у добу Супермісяця краще обмежити.

Якщо ви захочете поєднати ритуали і спостереження за Супермісяцем, то одягайтеся тепліше та вибирайтеся за місто, подалі від висотних будинків.

Гарного вам Супермісяця!
Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: