Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стали відомі плани ужгородських комунальників на сьогодні, 1 грудня

Стали відомі плани ужгородських комунальників на сьогодні, 1 грудня
За інформацією міської ради, в перший день зими в Ужгороді ремонтують світлофор, продовжують капітальні та поточні ремонти на вулицях.

Сьогодні в Ужгороді працівники підприємства «Закарпателектробуд» продовжують монтувати нову лінію на вулиці Озерній, відновлюють мережу на Яблуневій.

На Слов’янській набережній робітники «УжАгроміксу» продовжують прибирати опале листя. Також прибирають схили річки.

Ремонтує світлофор на перехресті вулиць Руської та Івана Анкудінова комунальне підприємство КШЕП. Також комунальники викладають протиожеледну суміш біля автобусних зупинок та на вулицях з крутими підйомами для підсипання за необхідності.

На вулицях Вілмоша Ковача (Белінського), Іштвана Сечені, Олександра Попадинця (Плеханова), Сріблястій «АВЕ-Ужгород» ліквідовує стихійні сміттєзвалища.

Працівники комунального підприємства «Ужгородський ККП» продовжують видаляти чагарники на території кладовища «Барвінок».
Капітальний ремонт продовжують на вулицях Василя Стефаника (ставлять бордюри, роблять чорновий шар асфальту), Олександра Можайського (бордюри та ФЕМ-плитку), Будителів (ФЕМ-плитку), Панаса Мирного (роблять покриття з бруківки). На вулиці Перемоги (від вул. Тиводара Легоцького до с. Сторожниця) копають траншеї та прокладають зливову каналізаційну мережу.

На проспекті Свободи викладають ФЕМ-плитку, на Поштовій – бруківку у рамках капітального ремонту тротуарів.

Роблять реконструкцію інженерних мереж, прокладають каналізаційну мережу, водопровід, приєднують існуючу мережу до нещодавно прокладеної на площі Шандора Петефі. На площі Георгія Кірпи також у рамках реконструкції роблять щебеневу основу проїжджої частини, ставлять бордюри, ФЕМ-плитку.

На вулиці Тиводара Легоцького, 3, 5, де триває капремонт внутрішньоквартальних каналізаційних мереж, наразі кладуть ФЕМ-плитку.

За адресами вул. Миколи Добролюбова, 6, Минайська,10 – капітальний ремонт водопроводу та каналізації житлових будинків.

Капітально ремонтують внутрішньоквартальну територію за адресою 8 Березня,3,5,7.

Ремонт покрівель роблять за адресами: вул. Климента Тімірязєва, 18, Квітів, 1, Минайська, 7, Олексія Маресьєва, 1, Оноківська, 14, Насипна, 10, Юрія Венеліна-Гуци, 10, Загорська, 19, пр. Свободи, 44, 7/26, пл. Шандора Петефі, 38., Юрія Гойди, 6.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: