Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді жінка відібрала у таксиста рацію та гроші

В Ужгороді жінка відібрала у таксиста рацію та гроші
Факт відкритого заволодіння чужим майном розслідують ужгородські правоохоронці. Наразі вже встановлено особу грабіжниці, вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу

Вчора, 30 листопада, до ужгородської поліції з заявою про грабіж звернувся місцевий таксист. 24-річний чоловік повідомив, що постраждав від дій невідомої особи, котра відібрала в нього гроші і радіостанцію. Це сталося 28 листопада близько опівночі.

Тієї ночі на вулиці Льва Толстого в Ужгороді троє невідомих чоловіків разом з на вигляд знайомою заявникові жінкою відчинили авто потерпілого «Volkswagen Passat». Жінка забрала з машини 970 гривень та радіостанцію марки «Kenwood». Сума збитку склала 1770 гривень.

За фактом злочину поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 186 Кримінального кодексу України, тобто грабіж. Особу підозрюваної у скоєнні правопорушення оперативно встановили та розшукали її. Грабіжницею виявилася 52-річна жителька села Баранинці. Поліція вже отримала доказові свідчення у справі і продовжує подальше розслідування. Наразі вирішується питання про обрання для підозрюваної міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: