Вхiд на сайт
Авторизацiя

ДТП на Закарпатті: "ВАЗ" заїхав в спальню до людей

ДТП на Закарпатті: "ВАЗ" заїхав в спальню до людейПовідомлення про те, що на вулиці Армійській в Тячеві "ВАЗ-2106" в'їхав в стіну будинку, до правоохоронців надійшло вчора о 1:15 ночі.

Поліцейські розповіли, що важка машина протаранила стіну спальні так, що вона просто розсипалася.

"За кермом знаходився 18-річний хлопець, за документами все чисто, він мав право керувати цим автомобілем. Попередня причина аварії - не" переодягнені "колеса. Він їздив на літній гумі", - зазначила прес-секретар ГУНП в Закарпатській області Тетяна Щеголева.

Водій здійснював об'їзд припаркованого на узбіччі авто, після чого його занесло і він влетів в будинок. Хлопець і його пасажирка отримали незначні травми і після огляду лікарів відпустили.
Правоохоронці відкрили провадження у ч.1 статті 286 ККУ, а саме порушення правил безпеки дорожнього руху. Але, як відзначають в поліції він вже компенсував усі витрати на відновлення будинку.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: