Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатська поліція просить допомоги у розшуку неповнолітньої ужгородки

Закарпатська поліція просить допомоги у розшуку неповнолітньої ужгородки
Ужгородські правоохоронці розшукають неповнолітню ужгородку Сільвію Пулю, яка пішла з дому і не повернулася. За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження

Увечері 29 листопада в чергову частину Ужгородського відділу поліції звернулася з заявою мешканка Ужгорода. Заявниця повідомила про те, що зранку 29 листопада її донька Пуля Сільвія Сергіївна, 2001 року народження, яка навчається в Ужгородському музичному коледжі, пішла з дому та до теперішнього часу не повернулася.

Її прикмети: зріст близько 168 см., волосся русяве, середньої тілобудови. Була одягнена в куртку зеленого кольору, джинси, чорні черевики, червоний в’язаний шарф.

На думку матері, донька пішла разом із дівчиною на ім’я Тетяна Малєєва. Вони можуть перебувати в Києві або Львові.

Якщо вам відомо місце перебування неповнолітньої Сільвії Пулі, просимо повідомити в Ужгородський відділ поліції, або на тел.102.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: