Вхiд на сайт
Авторизацiя

У родині популярної ведучої невдовзі буде поповнення

У родині популярної ведучої невдовзі буде поповнення
Українська телеведуча та акторка Лілія Ребрик вдруге стане матір'ю. Батько дитини - Андрій Дикий.

Про це зірка повідомила журналу Viva!.

Ребрик, хоч і вагітна, але вдома не сидить - вона гастролює по Україні. Дикий також зайнята людина. У чоловіка ведучої танцювальні турніри.

"Мені подобається український вислів: "жінка при надії". Воно дуже ємке. Тому я не з тих жінок, які будуть сидіти вдома і берегти себе. Навіть незважаючи на деякі нездужання, які можуть супроводжувати жінку в цей період - ти ж розумієш, заради чого все терпиш", - поділилась емоціями Ребрик.

Дивовижно, але про першу вагітність Лілія дізналась на дні народження чоловіка, а цього разу - у день народження доньки.

"Після УЗД вдома вже чекали гостей - у доньки перший ювілей, п'ять років. Готували велике свято з подарунками, чекали приїзду наших батьків, гостей. Вручили Діані подарунки, а потім вирішили їй все розповісти. Насправді, донька дуже давно просить братика або сестричку. Діана так трепетно до цього ставиться і більше цілує і обіймає мій живіт, ніж шию та обличчя. Це дуже зворушливо", - висловилась ведуча.

Зазначимо, що Ребрик та Дикий одружились у 2011 році. Наступного року у подружжя народилась донька Діана.

Лілія Ребрик у 2006 році почали вести "Прогноз погоди" на телеканалі СТБ, а у 2008 - талант-шоу "Танцюють всі!". З січня 2009 року вона вела на цьому ж каналі "Неймовірні історії кохання", а у 2011 році брала участь у шоу "Танці з зірками", де і познайомилась з Диким.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: