Вхiд на сайт
Авторизацiя

Росія повністю припиняє залізничне сполучення з Україною

Росія повністю припиняє залізничне сполучення з Україною
Росія запускає всі потяги в обхід України. До кінця 2017 року рух усіх поїздів буде переведено на новий залізничний обхід України. Про це повідомив міністр транспорту РФ Максим Соколов.

"До кінця цього року цей напрям запрацює в повному обсязі, і ми повністю переведемо рух поїздів відповідно до нормативного графіка", – повідомив Соколов.

Він зазначив, що мова йде про 62 пасажирських і 30 вантажних поїздів. Курсуватимуть потяги електрифікованою лінією, яку почали будувати на ділянці Журавка – Міллерово у 2014 році. Будівельні роботи закінчили ще в серпні 2017 року. У Росії цю колію називають залізницею в обхід України.

Нагадаємо, 14 листопада "російська залізниця" запустила перші пасажирські поїзди в обхід України з Москви до Кисловодська, Анапи, Новоросійська, Адлера та у зворотному напрямку.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
цуецуе 29 листопада 2017 21:55
Не нравится 0 Нравится
и кому кацапские дебилы сделали хуже? Только самим себе.
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: