Вхiд на сайт
Авторизацiя

Доба в зоні АТО: бойовики 27 разів обстріляли українські позиції, один військовий загинув

Доба в зоні АТО: бойовики 27 разів обстріляли українські позиції, один військовий загинув
Протягом минулої доби у зоні АТО було зафіксовано 27 обстрілів українських позицій з боку терористів.

Як повідомляє прес-центр АТО, на Луганському напрямку з піхотного озброєння гібридні війська вели вогонь поблизу Зайцевого, Новолуганського та Травневого. Зранку бойовики стріляли з мінометів, гранатометів, стрілецької зброї та озброєння БМП між населеними пунктами Зайцеве і Гладосове, чим зірвали візит спостерігачів СММ ОБСЄ і представників місії ООН. Крім того, з мінометів різних калібрів були обстріляні українські позиції в районі Трьохізбенки. З гранатометів і стрілецької зброї бойовики вели вогонь по оборонних укріпленнях біля Жовтого, Новоолександрівки і Катеринівки.

На Донецькому напрямку ворожий снайпер впродовж декількох годин обстрілював позиції сил АТО у передмісті Авдіївки. З піхотного озброєння бойовики стріляли неподалік Березового. На Приазов’ї із гранатометів різних типів та стрілецької зброї були обстріляні українські позиції біля Гнутового і Водяного, а з озброєння БМП – поблизу Широкиного.

У штабі також додали, що в результаті ворожих обстрілів загинув один український військовий, ще двоє отримали бойові травми.

Нагадаємо, протягом дня 29 листопада терористи 12 разів порушували перемир’я.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: