Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатський народний хор запрошує краян на "Сухий танець" (АНОНС)

Якщо Ви хочете послухати і побачити щось унікальне -запрошуємо Вас на "Сухий танець"у виконанні Заслуженого академічного Закарпатського народного хору.
Закарпатський народний хор запрошує краян на "Сухий танець" (АНОНС)

Ця особлива для нас програма поєднує в собі стародавні закарпатські співанки та авторські хорові твори І.Бокшая ,О.Духновича ,Р. Сільвая,О.Кізими,В.Талапковича та ін.ВОНИ ПЕРЕНЕСУТЬ НАС В АТМОСФЕРУ СИВОЇ МИНУВЩИНИ . Особливо цікавою та унікальною буде відтворення "Сухого танцю", що побутував тільки в нашому краю, а зараз є зовсім забутим. НА ЩАСТЯ ,ВДАЛОСЬ ПОСПІЛКУВАТИСЬ З НОСІЄМ ЦЬОГО ПРЕКРАСНОГО ДІЙСТВА В ПЕРІОД ПОСТУ -Михайлом Майором з Вишкова. Дай йому Всевишній здоров'ячка на многії літа! Окрема подяка Розалії Бонгар., від якої я теж почерпнула красні співанки..І це ще не все! Уявіть собі це унікальне дійство буде відбуватись в стародавньому народному костюмі!
Хочу подякувати директору Закарпатського музею народної архітектури та побуту Василь Коцан, який долучається до нашої роботи! Чекаємо всіх!💖 Любім своє! - повідомила на своїй сторінці Natalia Petiy-Potapchuk.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: