Вхiд на сайт
Авторизацiя

Рятувальники навчають закарпатців, як безпечно зимувати (ФОТО)

Рятувальники навчають закарпатців, як безпечно зимувати (ФОТО)
В умовах осінньо-зимового періоду ситуація з пожежами та загибеллю людей на них постає особливо гостро. Тож, профілактика виникнення загорань у житловому секторі є невід’ємною частиною роботи рятувальників.

28 листопада ужгородські рятувальники провели пожежно-профілактичне відпрацювання житлового сектору с. Оноківці.
Захід розпочався з наради, за участі голови та депутатського корпусу в будівлі сільської ради. Рятувальники проінформували присутніх про стан з пожежами на території району, також ознайомили їх з основними правилами поведінки під час виникнення різного роду надзвичайних ситуацій. Окремо зупинилися і на забезпеченні пожежної безпеки в закладах та установах, що розташовані на території населеного пункту.

Далі, за традицією, розпочали подворовий обхід громадян. У ході спілкування з місцевими мешканцями фахівці ДСНС звертали увагу на дотриманні правил поведінки з електричними обігрівачами та газовими приладами, а також як уникнути пожежі через пічне опалення. Рейдова група також побувала і в місцевому дошкільному навчальному закладі та у ЗОШ І-ІІІ ступенів, де поспілкувалась із дітьми на тему безпеки життєдіяльності. Зокрема, в ході зустрічі фахівці розповіли підростаючому поколінню про небезпеку, яку несе в собі вогонь та нагадали основні правила пожежної безпеки, яких потрібно неухильно дотримуватися в побуті.

Аналогічний захід провели і перечинські рятувальники у с. Ворочево 27 листопада. Під час відвідин осель громадян рятувальники розповідали про причини пожеж, що характерні для осінньо-зимового періоду. За згодою господарів здійснювали перевірку протипожежного стану помешкань та вказували на порушення, що можуть призвести до пожежі у дворогосподарствах. Також кожному власнику вручалася пам’ятка з основними правилами пожежної безпеки.

Не залишили поза своєю увагою рятувальники і місцеві навчальні заклади — школу та садочок. У доступній для дітей формі працівники ДСНС розповіли про правила поведінки вдома й на вулиці, нагадали основні дії у разі виявлення вибухонебезпечних предметів.
Безумовну користь від таких заходів бачать усі – рятувальники, місцева влада та й самі мешканці населених пунктів, для яких спілкування на тему безпеки життєдіяльності дає привід замислитися над протипожежною безпекою.

Рятувальники навчають закарпатців, як безпечно зимувати (ФОТО)
Рятувальники навчають закарпатців, як безпечно зимувати (ФОТО)
Рятувальники навчають закарпатців, як безпечно зимувати (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: