Вхiд на сайт
Авторизацiя

Зниклого ще у жовтні закарпатця поліцейські знайшли у Львові

Зниклого ще у жовтні закарпатця поліцейські знайшли у Львові
Правоохоронці знайшли 22-річного Каналош Романа у Львові. Хлопець ще у жовтні пішов з дому і не повертався. Як з‘ясували слідчі, зараз він проживає у Львові, його життю та здоров’ю нічого не загрожує

До правоохоронців Мукачівського відділення поліції звернулась мати зниклого мешканця Мукачівщини. Жінка просила допомоги у розшуку свого 22-річного сина.

Поліцейські перевірили всі можливі місця, де міг перебувати чоловік. Як з`ясувалось, 22-річний мешканець села Павшино, що Мукачівщині, поїхав у Львів у пошуках роботи. Саме там чоловіка і розшукали поліцейські.

Слідчі з‘ясували, що життю і здоров`ю хлопця нічого не загрожує. Зараз він перебуває у Львові разом з дружиною. Кримінальне провадження щодо зникнення чоловіка у поліції закрили, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: