Вхiд на сайт
Авторизацiя

Жінці, яка викинула 5-місячну дитину з вікна, загрожує довічне ув'язнення

Жінці, яка викинула 5-місячну дитину з вікна, загрожує довічне ув'язнення
У Запоріжжі жінці, яка в стані алкогольного сп'яніння викинула з третього поверху 5-місячну дитину своєї знайомої, загрожує покарання у вигляді позбавлення від десяти до п'ятнадцяти років або довічного ув'язнення.

Про це йдеться в повідомленні прес-службі Головного управління Національної поліції в області.

"26 листопада мешканка Запоріжжя 1979 року народження зі своєю 5-місячною дочкою прийшла в гості до знайомої, яка мешкає по вулиці Бородинській. Мати малюка пішла до магазину. У цей час господарка квартири 1973 року народження викинула дитину з третього поверху. Дівчинку з численними тілесними ушкодженнями доставили до лікарні. Стан дитини стабільно тяжкий", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці затримали підозрювану у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 15, п.2 ч. 2 ст.115 Кримінального Кодексу України (замах на вбивство). Санкцією статті передбачене покарання у вигляді позбавлення від десяти до п'ятнадцяти років або довічного ув’язнення. Встановлюються усі обставини події.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: