Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Рахівщині рятувальники відшукали заблукалих у горах львівських туристок

На Рахівщині рятувальники відшукали заблукалих у горах львівських туристок
25 листопада о 17:10 в оперативно-рятувальну службу надійшло повідомлення, що під час проходження маршруту в районі полонини Драгобрат, що в Рахівському районі, втратили орієнтир та заблукали двоє львівських туристок 1996 та 1997 р. н.

Для проведення пошуково-рятувальних робіт до місця було направлено рятувальників Ясінянського гірського пошуково-рятувального відділення. Усього працювало четверо чоловік особового складу та одна одиниця техніки.

О 22:50 дівчат вдалося відшукати в районі г. Близниця. Медичної допомоги вони не потребували. Далі рятувальники супроводили їх до смт Ясіня.

Рятувальника вкотре закликають любителів гірського відпочинку дотримуватися правил відпочинку людей у горах та не наражати себе на небезпеку, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: