Вхiд на сайт
Авторизацiя

ДТП на Хустщині: постраждало троє осіб

ДТП на Хустщині: постраждало троє осіб
Про це повідомляють у Відділі комунікації поліції у Закарпатській області.

Співробітники Хустського відділу поліції встановлюють обставини автомобільної аварії за участю автомобілів «ВАЗ-2107» та «Mercedes-Benz» в селі Драгово. Внаслідок зіткнення постраждало три особи.

Сьогодні, 26 листопада, в чергову частину Хустського відділу поліції надійшло повідомлення від медиків районної лікарні про потерпілих від ДТП в селі Драгово. Слідчо-оперативна група встановила, що водій «ВАЗ-2107» не впорався з керуванням та допустив зіткнення з «Mercedes-Benz». Аварія трапилася біля школи в селі Драгово. Внаслідок зіткнення 32-річний водій «ВАЗ» отримав травму голови та поміщений в реанімаційне відділення, два його пасажири віком 31 та 32 роки отримали медичну допомогу, після чого медики їх відпустили під амбулаторне лікування. Водій «Mercedes-Benz» травм не отримала.

Співробітники Хустського відділу поліції встановлюють всі обставини цієї автомобільної аварії. В діях водіїв вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 286 ККУ, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: