Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатець серед білого дня наважився обікрасти приватне помешкання

Закарпатець серед білого дня наважився обікрасти приватне помешкання Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу щодо чоловіка, який підозрюється в крадіжці металу у селі Янош Берегівського району. Поліція вилучила крадене майно, яке чоловік здав, як металобрухт.


В четвер, 23 листопада, на лінію «102» звернувся житель села Янош Берегівського району. Заявник повідомив, що невідомі пошкодили вікна та двері в його будинку та повиносили метелеві речі. Співробітники сектору превенції Берегівського відділу поліції розшукали підозрюваного за день. Ним виявився 51-річний місцевий мешканець. Чоловік вже мав судимість за майновий злочин.

Підозрюваний знав, що в будинку, в який він планував проникнути, ніхто не проживає, тому зважився на крадіжку вдень. Чоловік виніс металеві речі та здав їх у місцевий пункт прийому металобрухту. Речові докази поліція вилучила.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 ККУ, тобто крадіжка з проникненням. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу щодо підозрюваного.

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: