Вхiд на сайт
Авторизацiя

Яка тварина стане покровителем у 2018: символ і стихія року

Яка тварина стане покровителем у 2018: символ і стихія року
2017 рік під заступництвом Червоного Вогняного Півня наближається до кінця. На зміну Півневі приходить Жовта Земляна Собака.

У стародавньому східному місячному календарі 12 тварин-символів, які утворюють цикли з 12 років. Також на ці цикли тварин накладаються 5 стихій: Метал, Дерево, Вода, Вогонь, Земля і два види космічної енергії: Інь або Ян.

Символом наступаючого Нового року буде Собака. Цей рік є одинадцятим у 12-річному циклі. Стихією року буде Земля, яка асоціюється з жовтим кольором. Також рік принесе в собі енергію Ян. Ці характеристики з східного календаря складаються в повну назву символу року – Жовта Земляна Собака.

Люди, які народилися в рік Собаки, володіють рисами характеру, притаманними їх покровительці Собаці: вони дуже старанні, віддані близьким людям, безкорисливі в спілкуванні, рідко вдаються до брехні, завжди відкриті до чогось нового. Такі люди сумісні зі знаками Тигра або Коня.

В рік Собаки народилися такі відомі особистості як Майкл Джексон, Фредді Мерк'юрі, Елвіс Преслі, Мадонна, Ума Турман, принц Вільям, Клаудіа Шифер, Андреа Бочеллі, Кейт Міддлтон, Сильвестр Сталоне.

Астрологи вважають, що люди, народжені в рік Собаки, можуть досягти особливого успіху в медицині, духовній, громадській діяльності, адвокатурі, науці, викладанні, передають УН.

Кольором 2018 року буде жовтий, який завжди асоціюється зі світлом та теплом, а також всі його відтінки, золотий, помаранчевий, коричневий, хакі, гірчичний.

Яка тварина стане покровителем у 2018: символ і стихія року



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: