Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція розшукує зниклого у Росії закарпатця

Поліція розшукує зниклого у Росії закарпатця
Житель села Кам’яниця Ужгородського району Петро Бирак поїхав влітку 2015 року на заробітки в Росію й не подає про себе звісток. За заявою дружини зниклого поліція Ужгородського району розпочала розслідування


22 листопада в поліцію Ужгородського району звернулася із заявою жителька села Кам’яниця. Жінка повідомила про зникнення свого чоловіка.

Житель Кам’яниці Бирак Петро Васильович, 12.07.1987 р.н., поїхав у червні 2015 р. на заробітки в Російську Федерацію. Востаннє виходив на зв’язок із рідними у вересні 2016 року, з того часу звісток про чоловіка немає.

Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом зникнення людини. Попередня правова кваліфікація – ст.115 Кримінального кодексу України.

Слідчі вилучили зразки особистих речей розшукуваного. Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Закарпатської област


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: