Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді рятувальники загасили пожежу сміття в підвалі житлового будинку

В Ужгороді рятувальники загасили пожежу сміття в підвалі житлового будинку
22 листопада о 12:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в підвальному приміщенні приватного житлового будинку, що не експлуатується. На місце події на вулицю Берчені, негайно було направлено відділення 14-ї та 15-ї державних пожежно-рятувальних підрозділів м. Ужгород.

По прибуттю пожежно-рятувальних підрозділів з’ясувалось, що в підвалі будинку горить сміття на площі 8 кв. м. Травмованих та загиблих немає. Силами вогнеборців о 12:40 пожежу було локалізовано та о 12:57 – ліквідовано. До гасіння залучались 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки. Через щільну задимленість рятувальникам довелося працювати в апаратах захисту огранів дихання та зору. Внаслідок пожежі вогнем знищено сміття на площі 10 кв. м.

Причину та збитки від пожежі встановлять правоохоронні органи, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: