Вхiд на сайт
Авторизацiя

Спроба викрадення дитини на Закарпатті: поліція проводить перевірку

Спроба викрадення дитини на Закарпатті: поліція проводить перевірку
Правоохоронці Хустського відділу перевірили інформацію про ймовірне викрадення людини. Поліція відкрила кримінальне провадження та встановила особи всіх причетних до цієї історії.

Вчора, 22 листопада, поліція відреагувала на розміщену у засобах масової інформації новину про нібито спробу викрадення дитини. За даним фактом одразу ж розпочали слідство, перевірили записи камер спостереження, опитали свідків. Слідчі встановили осіб, які і викликали підозру у хустян. В поліції з‘ясували, що 24-річний мешканець Хуста під’їхав на автомобілі «Volkswagen» до учня 3 класу, який повертався зі школи додому. Чоловік про щось спілкувався з дитиною через відкрите вікно авто. Правоохоронці вже встановили особи і хлопчика, і чоловіка. Дитина нічого не розповіла про інцидент вдома, але після спілкування зі слідчими батько хлопчика звернувся до Хустського відділу з заявою про спробу викрадення.

Підозрюваного опитали, наразі за фактом злочинних дій поліція Хуста відкрила кримінальне провадження за ч. 2 статті 15 частини 2 статті 146 Кримінального кодексу України, тобто замахом на незаконне позбавлення волі або викрадення людини. Слідчі встановлюють всі обставини справи, адже покази підозрюваного та потерпілого різняться, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: