Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпаття долучиться до світової кампанії з протидії насильству по відношенню до жінок

Закарпаття долучиться до світової кампанії з протидії насильству по відношенню до жінок
У рамках Міжнародного дня боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок, у цілому світі проходитиме акція «16 днів проти насильства». До кампанії, яка спрямована привернути увагу до запобігання та припинення насильства по відношенню до жінок та дівчат, долучиться і Закарпаття.

Протягом двох тижнів в області відбудуться різноманітні просвітницькі заходи задля підвищення інформованості суспільства про цю проблему. Зокрема, тренінги, вуличні акції, конференції, дискусії, автопробіг, флешмоби.

Детально про терміни акції, заплановані заходи розкажуть організатори та координатори у п’ятницю, 24 листопада, під час брифінгу в прес-центрі Закарпатської ОДА.

Із журналістами зустрінуться заступник директора департаменту соціального захисту населення Закарпатської ОДА Наталія Омелянюк, заступник начальника управління превентивної діяльності ГУ Національної поліції в Закарпатській області Вадим Сітало та керівник ГО «Неємія» Тетяна Мачабелі. Початок об 11.00.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: