Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті на кордоні "зчепилися" водії

На Закарпатті на кордоні "зчепилися" водії
У бійці постраждала й жінка. Чоловік розірвав їй куртку.

“Пів доби біля митниці, яка нагадує окрему державу, дає більше вражень, ніж доба на вулицях міста.
Створивши компромісні умови для проїзду завантажених і порожніх каміонів, все рівно зіштовхуєшся водіями, яким “не круто” очікувати кілька годин.

Одні лізуть з грошима, отримуючи усне попередження щодо корупції ; інші, з криками і дзвінками “комусь”, безрезультатно заспокоюються.

Один з “рішал” вирішив пролізти в чергу між водіями, які третій день просуваються в цій черзі. Почувши щось не те у відповідь, він витяг силою з вантажівки водія, що стояв в черзі, і почав бити ногами на землі. Встиг і посіпати жінкою, яка стояла поряд і спробувала рятувати чоловіка.

Поліція та інші водії припинили правопорушення, яке має явні ознаки злочину за ст.125(Умисне легке тілесне ушкодження)ККУ, 296( Хуліганство ) ККУ. Дивує наглість і самовпевненість даної особи.”,- інформує Іван Белецький у мережі.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: