Вхiд на сайт
Авторизацiя

СБУ розробила порядок отримання дозволу на гастролі російських артистів

СБУ розробила порядок отримання дозволу на гастролі російських артистів
Служба безпеки України розробила порядок отримання дозволу на проведення гастролей російських артистів в Україні. Про це йдеться в повідомленні прес-служби СБУ.

"Служба безпеки України розробила порядок для організаторів гастрольних заходів в Україні за участю громадян країни-агресора", - сказано в ньому.

Спецслужба вважає це нововведення важливим кроком у протидії російській гібридній війні в інформаційній сфері й забезпеченні національної безпеки України.

Порядком, розробленим СБУ, передбачено, що організатор гастролей для отримання дозволу зобов'язаний направити в спецслужбу запит.

У запиті має бути вказано організатора гастрольного заходу (назва, код Єдиного державного реєстру підприємств і організацій, ПІБ керівника); дату, час, місце проведення (місто, адреса) і назву гастрольного заходу; ПІБ, дату народження, сценічний псевдонім громадянина РФ, участь якого планується в гастрольному заході, його приналежність до творчих колективів і іншу інформацію, що характеризує його творчу діяльність.

Запит необхідно направляти на електронну адресу sbu_cu@ssu.gov.ua або поштою: 01601 м. Київ 1, вул. Малопідвальна, 16, Служба безпеки України.

У темі листа або на конверті вказувати тему: "Гастролі".

СБУ розробила порядок отримання дозволу на гастролі російських артистів

Служба безпеки України протягом 10 днів з моменту отримання запиту розглядає й надає організаторові гастрольного заходу відповідь про наявність або відсутність законних підстав для недопущення громадянина Росії.

Організатор гастрольного заходу, що порушив ці вимоги, несе адміністративно-господарську відповідальність у формі штрафу в сумі від 50 до 100 мінімальних заробітних плат (160 000 - 320 000 гривень).

Нагадаємо, 16 листопада закон, який передбачає обов'язок організаторів повідомляти СБУ за 30 днів про проведення гастрольних заходів за участю артистів країни-агресора, набув чинності.

Раніше Порошенко схвалив обов'язкове погодження з СБУ гастролей російських артистів.

Джерело: Українські Новини.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: