Вхiд на сайт
Авторизацiя

На кордоні зі Словаччиною прикордонники виявили українця із підробленим паспортом

На кордоні зі Словаччиною прикордонники виявили українця із підробленим паспортомУчора на українсько-словацькому кордонні співробітники Держприкордонслужби виявили громадянина України із підробленим документом.

Так, у пункті пропуску «Ужгород» під час здійснення заходів прикордонного контролюправоохоронці Чопського загону виявилиу паспортному документі українця підроблені відмітку «Постійне проживання» та штамп про прийняття на консульський облік у Генеральному консульстві України в м. Пряшев, що в Словаччині.

Стосовно виявленого правопорушеннядо Національної поліції направлено повідомлення для внесення до ЄРДР відомостей про виявлення ознак кримінальних правопорушень, передбачених статтею 358 ККУкраїни «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів».


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: