Вхiд на сайт
Авторизацiя

Обікрав матір друга: ужгородські полісмени розкрили зухвалу крадіжку

Обікрав матір друга: ужгородські полісмени розкрили зухвалу крадіжку
Співробітники кримінальної поліції Ужгородського відділу розшукали чоловіка, який обікрав матір свого друга. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

На лінію «102» з заявою про крадіжку звернулася жителька Ужгорода. Жінка розповіла правоохоронцям, що з її дому зникли мобільний телефон та золота обручка. Суму збитків оцінили у 10 тисяч гривень. Співробітники кримінальної поліції Ужгородського відділу встановили, що до злочину причетний 21-річний друг сина заявниці. Чоловік пояснив правоохоронцям, що йому терміново потрібні були гроші і він вирішив здати чужі речі у ломбард.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 185 ККУ, тобто крадіжка. Таємне викрадення чужого майна карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років. Щодо підозрюваного вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу, повідомляють в поліції області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: