Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закон про вихідний 25 грудня отримав підпис спікера

Закон про вихідний 25 грудня отримав підпис спікера
Спікер Верховної Ради Андрій Парубій підписав і направив на затвердження президентові закон про запровадження вихідного дня на католицьке Різдво 25 грудня. Про це повідомляється на сайті парламенту.

Законопроект №5496, за який 16 листопада проголосували народні депутати, пропонує додати вихідний день 25 грудня, а 2 травня, навпаки, зробити робочим.

За законом Петро Порошенко має 15 днів, щоб підписати і ввести в дію закон або відхилити його. У разі схвалення українці відпочиватимуть на католицьке Різдво вже цього грудня.

Як повідомлялося, 16 листопада Верховна Рада підтримала законопроект №5496 про святкування Різдва двічі - 25 грудня та 7 січня, але виключили зі святкових днів 2 травня.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: