Вхiд на сайт
Авторизацiя

Президент анонсував запровадження безвізу ще з декількома країнами

Президент анонсував запровадження безвізу ще з декількома країнами
Президент України Петро Порошенко анонсує найближчим часом укладання угод про безвізовий режим ще із декількома країнами.

Відповідну заяву глава держави зробив під час виступу на церемонії вшанування пам'яті загиблих героїв Революції Гідності та бійців АТО сьогодні, 20 листопада, в Дніпрі.

"Ще одна дуже амбітна ціль – 11 червня для українців були відкриті двері в Євросоюз шляхом запровадження безвізового режиму для нашої великої 45-мільйонної нації… Трохи більше тижня тому я повернувся з Об'єднаних Арабських Еміратів, де ми підписали безвізовий режим для країни, куди сотні тисяч українців їздять щороку", – заявив він.

Також Президент зазначив, що найближчим часом очікується підписання угод іще з деякими країнами. "Протягом двох-трьох місяців у нас ще буде декілька країн, дуже важливих для України", – повідомив глава держави, не уточнивши, про які саме країни йдеться.

Нагадаємо, громадяни України від грудня поточного року зможуть подорожувати до Об'єднаних Арабських Еміратів без віз.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: