Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Перечині говоритимуть про насильство на гендерній основі

У Перечині говоритимуть про насильство на гендерній основі
Щоб відзначити Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок, агентства Організації Об’єднаних Націй (ООН) проведуть «Флешмоб міст», підсвітивши помаранчевим кольором адміністративні будинки та визначні архітектурні об’єкти у 16 містах України, одним із таких міст є ПЕРЕЧИН.

Акція, запланована на 24 листопада, має на меті символічно почати відлік всесвітньої кампанії 16 Днів Активізму проти ґендерно обумовленого насильства в Україні.

З цього приводу 24 ЛИСТОПАДА 2017 РОКУ О 17 ГОДИНІ У ПРИМІЩЕННІ ПЕРЕЧИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВІДБУДЕТЬСЯ ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ, під час якої буде анонсовано події, що відбуватимуться у Перечині протягом 16 днів у рамках всесвітньої кампанії 16 Днів Активізму проти ґендерно обумовленого насильства в Україні. У заході візьмуть участь представники Перечинської міської ради, благодійного фонду «Центр громадських ініціатив» та правоохоронних органів.

Кампанія 16 Днів Активізму проти ґендерно обумовленого насильства в Україні починається 25 листопада – у Міжнародний день боротьби з насильством щодо жінок, – і триває до Міжнародного дня прав людини, 10 грудня, для привернення уваги до проблеми насильства щодо жінок щороку у світі. Такі часові рамки були обрані, щоб символічно поєднати насильство над жінками та права людини, і наголосити, що насильство є кричущим порушенням прав людини.

Більш детальна інформація про календар подій в рамках 16 Днів Активізму проти ґендерно обумовленого насильства в Україні та інформаційний бюлетень з актуальною статистичною інформацію про насилля в України будуть доступні на сайті Представництва ООН.

Інформація про календар подій у місті Перечин буде розміщено на сайті та на сторінках у Фейсбуці благодійного фонду «Центр громадських ініціатив» та Перечинської міської ради.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: