Вхiд на сайт
Авторизацiя

Їжте і худніть: 5 продуктів, які знижують апетит

Їжте і худніть: 5 продуктів, які знижують апетит
Новорічні свята вже не за горами, а отже сезон "схуднути до Нового року" розпочато. Сідати на жорсткі дієти та голодувати – не найкращий варіант, якщо хочете зберегти своє здоров'я. Просто додайте до свого раціону ці продукти і ви самі не помітите, як почнете зменшувати порції їжі.

Якщо організм недоотримує вуглеводи, жири, білки, то, як правило, він починає працювати не на повну потужність, а відкладати про запас. Складіть собі раціон так, щоб він включав 5-7 прийомів їжі, три з яких повинні бути основними: сніданок, обід і вечерю. Решта прийоми їжі – це перекушування.

Включіть у свій раціон продукти, які знижують апетит.

Водорості

Цей продукт по праву можна назвати жироспалюючим. Додайте в раціон морську капусту, фукус, ламінарію чи норі. В водоростях міститься йод, який прискорює обмін речовин. Клітковина стимулює роботу кишечника, а наявність заліза і кобальту, роблять водорості незамінними при низькому гемоглобіні.

Наприклад, можна зробити сніданок з 200 грамів морської капусти з 1 столовою ложкою оливкової олії і 4 яєчних білка.

Капуста

У капусті міститься достатня кількість корисної клітковини, що благотворно позначається на роботі шлунково-кишкового тракту. До всього вона низькокалорійна. Для жиро спалювання корисний будь-який вид капусти: брокколі, цвітна, білокачанна, кольрабі, брюссельська. До речі, в капусті міститься хром, який здатний знизити тягу до солодкого.

З капусти можна готувати різноманітні салати, тушкувати, робити крем-супи.

Ананас

Цей екзотичний фрукт може чудово допомогти в схудненні. Справа в тому, що цей продукт втамовує відчуття голоду на 3-4 години. До всього, в ананасі міститься бромелайн, який прискорює процеси перетравлення білкової їжі.

З ананасом можна робити салати. Наприклад, відварити невелику грудку курки, нарізати на шматочки, додати оливки і середньо порізаний ананас.

Селера

Селера вважається фаворитом у дієтологів. Тому що страви з ним прекрасно втамовують голод. Справа в тому, що організм витрачає на переварювання цього продукту більше калорій, ніж він сам містить. У селері багато клітковини, яка очищає від шкідливих шлаків і токсинів.

Суп з селери – це не тільки джерело вітамінів, а й успішна реалізація вашого плану – схуднути до Нового року.

Грейпфрут

Цей продукт містить органічні масла і кислоти, які допомагають травленню, а також борються з шкідливим холестерином. Щодня з'їдайте по половинці цього продукту.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: