Вхiд на сайт
Авторизацiя

Під КПП "Ужгород" вкотре довжелезна черга з вантажівок: опубліковано ВІДЕО

Під КПП "Ужгород" вкотре довжелезна черга з вантажівок: опубліковано ВІДЕО
Така ситуація поблизу кордонів на Закарпатті вже стала традиційною останніми місяцями. Великогабаритний транспорт заполонив окружну Ужгорода від в’їзду на вантажний термін пункту пропуску зі Словаччиною і аж до розв’яки з поворотом у бік Перечина.

Це відео відзняли в неділю, 19 листопада, близько обіду. На окремих ділянках водієві довелося виїжджати на зустрічну смугу і вже на ній роз’їжджатися з зустрічним транспортом.

Водіїв закликають бути вкрай обережними на даній ділянці, адже трасою постійно пересуваються водії, інколи раптово виходять з авто або визирають з-за них. Дехто з водіїв вантажівок намагається перешикуватися в черзі, заблоковуючи навіть ту невелику частину проїзду, яка залишається. Усе є на відео.

Як пояснили закарпатські прикордонники Mukachevo.net, причина черг – це гроші: по-перше, вартість дозволу на проїзд вантажного транспорту, який у Словаччини значно дешевший, по-друге, словацька сторона дозволяє в’їзд вантажівкам з повним баком пального, в той час, як скажімо, Польща – лише з 200 л.

КПП "Ужгород", черга вантажівок

Під КПП Ужгород знову вишикувалася довжелезна черга з вантажівок, будьте особливо обережні за кермом на цій ділянці. Більше деталей в новині http://www.mukachevo.net/ua/news/view/272199

Опубликовано Mukachevo.net 19 ноября 2017 г.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Василь 19 листопада 2017 19:42
Не нравится 0 Нравится
Чи пояснили прикордонники чому без черги за які заслуги пропускають ?????????????
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: