Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Раді зареєстрували ряд важливих транспортно-інфраструктурних законопроектів

У Раді зареєстрували ряд важливих транспортно-інфраструктурних законопроектів
Ряд народних депутатів зареєстрували у Верховній Раді пакет законопроектів, зміни в яких стосуються регулювання транспортної галузі та інфраструктури в Україні.

Інформація про це з'явилася на сайті парламенту.

Авторами всіх законопроектів виступили ряд народних депутатів з коаліційних фракцій Блок Петра Порошенка (БПП) і Народний фронт (НФ), а також від группи Відродження.

Серед зареєстрованих наступні законопроекти:
№7320 Про внесення змін до закону України Про автомобільні дороги щодо аудиту безпеки автомобільних доріг;
№7319 Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо надходжень від здійснення габаритно-вагового контролю;
№7318 Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань здійснення габаритно-вагового контролю;
№7317 Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у сфері забезпечення безпеки експлуатації колісних транспортних засобів відповідно до вимог Угоди про асоціацію між Україною, з одного боку, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії та їх державами-членами, з іншого боку.

Крім того, в парламенті зареєстровані законопроекти:
№7316 Про залізничний транспорт України;
№2475/П1 Про прийняття за основу проекту закону України про внутрішній водний транспорт;
№7280 Про внесення зміни до розділу II Прикінцеві положення закону України Про внесення змін до Митного кодексу України та закон України Про розвиток літакобудівної промисловості про надання перехідного періоду українськими авіакомпаніями на перехід з літаків зарубіжного виробництва на літаки вітчизняного виробника.

Тексти документів поки не оприлюднені на сайті парламенту.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: