Вхiд на сайт
Авторизацiя

Свалявські полісмени розшукали неповнолітнього крадія

Свалявські полісмени розшукали неповнолітнього крадія
Правоохоронці Свалявського відділення встановили особу 15-річного юнака, який з торгового центру у Сваляві викрав гаманець з грошима у сумі майже 13 тисяч гривень. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження

Повідомлення про крадіжку грошей з торгового центру надійшло до поліцейських Свалявського відділення поліції. Як з`ясували правоохоронці, невідомий з шухляди прилавку у торгівельному центрі викрав гаманець, в якому були 10 200 гривень та 100 доларів США.

Полісмени встановили особу крадія. Ним виявися 15-річний раніше судимий за майнові злочини мешканець райцентру. Хлопець не встиг витратити чужі гроші, адже був помічений власницею, якій повернув крадене.

За фактом закінченого замаху на крадіжку слідчий Свалявського відділення поліції відкрив кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.15 ч.2. ст.185 Кримінального кодексу України (Замах на крадіжку). У справі триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: