Вхiд на сайт
Авторизацiя

Які зміни відбудуться на ринку праці Ужгорода узимку 2017-2018 року?

Які зміни відбудуться на ринку праці Ужгорода узимку 2017-2018 року?
Регіон міста Ужгород широко відомий високим рівнем розвитку промисловості, торгівлі та будівництва. Саме за цими напрямками тут представлена найбільша кількість відкритих вакансій. Проте напередодні зимового періоду відбуваються деякі зміни, які трохи зміщують ці сфери, відкриваючі нові можливості для інших.

На сайті пошуку роботи у розділі «робота в Ужгороді» можна побачити, що вже зараз збільшилась кількість вакансій у розділі «торгівля», «транспорт та автосервіс», «туризм». Більшість пропозицій містить такі параметри, як повний робочий день, наявність досвіду роботи, готовність до навчання, гнучкість та мобільність.

За якими напрямками найчастіше шукають роботу жителі Ужгорода?

На думку спеціалістів, які займаються прогнозуванням та визначають найбільш затребувані професійні напрямки, вже у грудні 2017 року на перший план вийде сфера туризму, а також готельно-ресторанний бізнес. Це пов’язано із тим, що у період новорічних свят та загалом протягом усієї зими міста Західної України відвідують тисячі вітчизняних та іноземних туристів.

Крім того, підвищиться популярність різноманітних розваг для дітей та дорослих, на вулицях збільшиться кількість фуд-кортів та місць продажу сувенірної продукції. На лідируючі позиції вийдуть і водії громадського транспорту, таксі, служб доставки.

Середня заробітна платня для представників цих напрямків складатиме близько 12-14 тисяч гривень, цей показник є достатньо високим, він на 26% перевищує загальноукраїнський.

Не дивлячись на те, що будівництво, зокрема житлово-побутове є неймовірно затребуваним в Ужгороді, у зимовий період його представники заробляють дещо менше, адже якісному виконанню робіт заважають ускладнені погодні умови.

Продовжить збільшуватися і кількість вакансій для представників сфери IT. Такий ріст зумовлений близьким розташуванням до кордону з Європою, що дозволяє співпрацювати з іноземними державами та обмінюватися досвідом.

Більш детально з інформацією стосовно пошуку роботи в Ужгороді та інших регіонах України можна дізнатися з наступної статті.

Які труднощі виникають під час пошуку роботи в Ужгороді у зимовий період?

Оскільки зима є одним з ключових періодів заробітку для місцевих жителів, підвищується рівень конкуренції між підприємствами. До регіону приїжджають робітники з усієї України, які прагнуть підзаробити. Деякі з них є справжніми майстрами своєї справи, тому саме для них пропонуються найбільш актуальні місця роботи, з достойною заробітною платнею та вигідними умовами праці. Через це місцеві жителі можуть залишитися без роботи, адже попит значно перевищує пропозицію.

Для того аби оминути такого результату, необхідно заздалегідь попіклуватися про пошук роботи. Краще за все заради цього скористатися послугами спеціалізованих сайтів. Саме тут можна вивчити вакансії в Ужгороді, дізнатися відомості про рівень заробітної платні в тому чи іншому регіоні, отримати інформацію про вимоги, які зазвичай висувають керівники до представників вашого професійного напрямку.

Крім того, на таких сайтах, як ua.trud.com, можна скласти власне резюме, з чіткою структурою та охайним оформленням. Прикріпіть до нього супроводжуваний лист і власну фотографію в діловому стилі для того, щоб правильно зарекомендувати себе перед майбутнім роботодавцем. Тут же містяться статистичні дані про актуальність тих чи інших трудових напрямків, які допоможуть коректно розподілити власний час при пошуку роботи, одним з перших дізнаватися про наявність нових вакансій та швидко знайти роботу власної мрії.

Які зміни відбудуться на ринку праці Ужгорода узимку 2017-2018 року?



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (3)
Маранов 19 лютого 2018 13:17
Не нравится 0 Нравится
Ще більще притиснуть до стінки
Цитировать          1
Ігор Бєліков 19 лютого 2018 15:11
Не нравится 0 Нравится
Зміни це у нашій країні аж ніяк не найкраще
Цитировать          2
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: