Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті затримано викрадача грошей і дорогих телефонів

На Закарпатті затримано викрадача грошей і дорогих телефонів
У селі Порошково Перечинського району п’яний юнак, повертаючись вночі з дискотеки, викрав дорогою з турбази гроші в сумі 8000 гривень і два дорогі телефони. Поліція затримала крадія, за фактом розпочато слідство

У поліцію Перечинського району звернувся із заявою житель с.Порошково. Заявник повідомив про те, що з його турбази за нез’ясованих обставин зникли гроші в сумі 8000 гривень, а також два мобільні телефони.

Розшуком крадія зайнялись працівники кримінальної поліції Перечинського відділення. Технічним шляхом було встановлено, що один крадений телефон знаходиться в селі Тур’я Пасіка Перечинського району. Хлопець, в якого він був, запевнив, що телефон дав йому в користування його 22-річний односелець. Останній в розмові з правоохоронцями зізнався, що це він скоїв крадіжку.

Як розповів молодий чоловік, він повертався вночі з дискотеки в стані алкогольного сп’яніння. Проходячи повз турбазу, зайшов у незамкнену кімнату, побачив там телефони й гроші та викрав їх.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Крадені телефони вилучено й після проведення товарознавчої експертизи буде повернуто власникові. Водночас слідчі перевіряють можливу причетність фігуранта справи до скоєння аналогічних правопорушень. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу, передає відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: