Вхiд на сайт
Авторизацiя

Сів на чужий велосипед і поїхав: закарпатські правоохоронці спіймали чергового велокрадія (ФОТО)

Сів на чужий велосипед і поїхав: закарпатські правоохоронці спіймали чергового велокрадія (ФОТО)
Правоохоронці встановили особу підозрюваного у крадіжці велосипеда з велостоянки у Мукачеві. За фактом крадіжки розпочали слідство

На лінію «102» надійшло повідомлення від 42-річного мукачівця про крадіжку велосипеду.

Виїхавши за викликом, поліцейські з`ясували, що свій двоколісний транспорт, вартістю близько 7 тисяч гривень, чоловік залишив пристебнутим на велопарковці, на території «Центрального ринку». За даним фактом поліція розпочала слідство.

Працівники кримінальної поліції того ж дня встановили особу підозрюваного у крадіжці велосипеду. Ним виявився вже судимий за майнові злочини мукачівець. Чоловік щипцями «перекусив» замок, сів на чужий велотранспорт і поїхав.

За фактом крадіжки мукачівські поліцейські проводять розслідування за част.1 ст.185 Кримінального кодексу України. Велосипед правоохоронці вилучили та повернуть власникові. У справі триває слідство, інформує відділ комунікації поліції в Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: